Dirk We aRe Connected

Dirk Voordeckers

Online Producer & Zaakvoerder

Ik ben Dirk Voordeckers, de enthousiaste man achter We aRe Connected. Als ondernemer, techneut, computerliefhebber én cijferaar zoek ik met jou de beste manier om je business online te boosten.

Het bewijs van mijn passie voor alles wat er online te beleven valt? Mijn professionele en persoonlijke interesses vloeien voortdurend in elkaar over. Ik hou van video, muziek, film, grafisch design en IT. En die passies heb ik voluit geïntegreerd in We aRe Connected. Maar mijn ervaring en expertise bouwde ik niet alleen uit in mijn vrije uren. Ik beheer sinds 2010 een internetplatform voor audio en video, en maak al jaren video’s voor bedrijven.
Mijn inlevingsvermogen is mijn grootste kracht binnen We aRe Connected. Ik ga in jouw schoenen én die van je klanten staan. Zo vertaal ik jullie verwachtingen naar de juiste onlinetools, die ik optimaal met elkaar verbind.

profielfotokatrien

Katrien Walczak

Online Design

Ik ben Katrien Walczak, het tweede gezicht achter We aRe Connected en de vereerde eerste medewerkster sinds oktober 2016. Dankzij mijn diploma journalistiek en mijn grote passie voor schrijven, bloggen en websites bouwen kreeg ik de kans om mee te werken aan het realiseren van uw online droom. Ik werkte al ten tijde van mijn studie voor diverse online nieuwsmedia en bouwde mee aan een resem blogs en websites. Die praktijkervaring hielp me niet enkel bij het vlot behalen van mijn diploma, maar gaf me ook een voorsprong in de steeds sneller veranderende wereld van het internet.
Elke dag opnieuw ga ik vol enthousiasme op zoek naar de lucratiefste én mooiste manier om uw website, social media, blog of video te realiseren. Hiervoor maak ik graag gebruik van mijn people skills om zowel u als uw bedrijf honderd procent te leren kennen. Zo heeft u steeds een volledig uniek resultaat en kan u uw klanten optimaal bereiken.

NigelHeusdens

Nigel Heusdens

Freelance cameraman/monteur

Ongeveer drie jaar geleden begon ik met video. Sindsdien is het alleen maar bergop gegaan; ik heb een hoop kansen gekregen, interessante mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld, aan grote projecten meegewerkt,… Alles om me te verdiepen in de wereld van televisie en video.

Ik ben jong en ambitieus, en kan dus in veel omgevingen werken. Opgeven staat niet in mijn woordenboek!

“It’s not about the camera, it is all about the person who is behind it.”

Ben je klaar voor een onlineverhaal dat écht rendeert? Vul dan hier je emailadres in om door ons gecontacteerd te worden. We bespreken vrijblijvend de mogelijkheden van jouw bedrijf bij een kop koffie.

Uw e-mail (verplicht)

captcha