Bedrijfsvideo maken én online boosten

Pure Skin Beautyfabel 1 video

Een straf onlineverhaal vertellen? Daarbij horen beelden! Video’s blijven aan populariteit op internet winnen. Want waarom zou je als surfer een lange tekst lezen, als je ook een filmpje van 60 seconden kunt bekijken met dezelfde informatie?

Val online op met een bedrijfsvideo
Een video is een van de efficiëntste manieren om je met je bedrijf of merk te profileren. Een bonus? Google en Youtube zijn vandaag de belangrijkste zoekmachines. Geef je je bedrijfsvideo de juiste zoekwoorden mee? Dan ontdekken meteen heel wat potentiële klanten jouw aanbod.

Geef je bedrijfsvideo een volwaardig onlineleven
Natuurlijk doet We aRe Connected veel meer dan een bedrijfsvideo voor je maken. We denken samen heel gericht na over de marketing rond de bedrijfsvideo, zodat de juiste doelgroep hem maximaal bekijkt. Dat kan bijvoorbeeld door je bedrijfsvideo:
• een strategische plaats op je website te geven;
• via Google AdWords en/of Facebook Ads te boosten;
• in een of meerdere blogs en nieuwsbrieven een sleutelrol te laten spelen.
Kortom: een bedrijfsvideo maken is voor We Are Connected geen doel op zich. De video een volwaardig onlineleven geven dat klanten oplevert, dáárom draait het!

Een bedrijfsvideo laten maken die maximaal online rendeert? Neem contact op met We aRe Connected voor meer info of vul hieronder je emailadres in zodat wij contact met je opnemen!

Uw e-mail (verplicht)

captcha