Een video-opleiding om de kneepjes van het vak te leren ?

Zelf enthousiast om de camera in handen te nemen en zelf een video te maken? Maar hoe begin je daaraan? En wat doe je achteraf met die beelden?

We aRe Connected biedt een opleiding aan waarna je zelfstandig met je smartphone of camera video’s kan maken die een meerwaarde kunnen bieden voor jouw business! Door middel van basistechnieken aan te leren en kleine en goedkope tools aan te reiken ga jij je videoboodschap zo sterk mogelijk kunnen brengen.

De opleiding bestaat uit twee delen van elk 2,5 uur: DIY video’s maken en DIY video’s monteren.

DIY video’s maken .

Hoe wordt een goed scenario opgesteld? Wat heb je allemaal nodig om een opname te maken? En hoe neem je geluid op?

In dit gedeelte van de opleiding krijg je de basis aangeleerd om zelfstandig beeldmateriaal te kunnen opnemen. Je maakt tijdens deze sessie onder andere een paar opnames en voor het volgende deel ‘DIY video’s monteren’ moet je ook zelf aan de slag bij je thuis.

DIY video’s monteren .

Wat je onder andere allemaal wel en niet moet doen tijdens het monteren, krijg je aangeleerd tijdens dit gedeelte van de video-opleiding.

Met een gratis montagesoftware leer je je zelfgemaakte beelden te monteren waardoor jij een mooie, samenhangende video kan presenteren.

Heb je wel interesse in een video-opleiding? Of zit je met enkele vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Ook geïnteresseerd in onze andere opleiding ?

Naast onze video-opleiding, bieden wij ook een Mailchimp-opleiding aan. Heb je wat moeite met het opstellen van je nieuwsbrieven? Kan je niet goed om met alle data van je klanten in die Excel-bestanden?

We aRe Connected kan jou ondersteunen met het uitsturen van je nieuwsbrieven dankzij de Mailchimp-opleiding. We leggen jou uit hoe je gemakkelijk je nieuwsbrieven kan beheren via dit programma waardoor je je volgers goed op de hoogte kan houden.