Laten we even kennismaken

Het enthousiaste team van We aRe Connected staat altijd klaar om jou te kunnen helpen met je online moeilijkheden. Ieder van ons heeft zijn specialiteiten en door deze te combineren, kunnen wij jou een optimaal resultaat garanderen!

Benieuwd wie allemaal in ons team zit? Wij stellen onszelf heel graag even voor!

Ons team :

Dirk Voordeckers

Zaakvoerder & online producer

Ik ben de enthousiaste man achter We aRe Connected. Als ondernemer, techneut, computerliefhebber én cijferaar zoek ik met jou de beste manier om je business online te boosten.

Het bewijs van mijn passie voor alles wat er online te beleven valt? Mijn professionele en persoonlijke interesses vloeien voortdurend in elkaar over. Ik hou van video, muziek, film, grafisch design en IT. En die passies heb ik voluit geïntegreerd in We aRe Connected. Maar mijn ervaring en expertise bouwde ik niet alleen uit in mijn vrije uren. Al sinds 2010 beheer ik een internetplatform voor audio en video, en ik maak ook al jaren video’s voor bedrijven.

Mijn inlevingsvermogen is mijn grootste kracht binnen We aRe Connected. Ik ga in jouw schoenen én die van je klanten staan. Zo vertaal ik jullie verwachtingen naar de juiste onlinetools, die ik optimaal met elkaar verbind.

Frederick Lemmens

Webdesigner

Binnen WeAreConnected kan ik mijn ei kwijt op vlak van webdesign en grafisch ontwerp. Maar het draait voor mij niet enkel om het ontwikkelen van website’s, maar ook om het aanbieden van oplossingen naar klanten toe.

Niets is zo leuk om van een klant te horen dat een bepaalde functie binnen een website een geweldige oplossing biedt voor de klant! Ik probeer iedere klant steeds zo snel mogelijk verder te helpen met hun vraag en probleem.

Wanneer ik eens niet aan het werk ben en misschien wel geniet van toch dat beetje rust ben ik voornamelijk aan het genieten van een fietstocht door ons geweldige België of maak ik een uitstap met mijn Volkswagen Oldtimer.

Daisy Jansen

Projectmanager

Ik ben een heel sociaal en enthousiast persoon die graag creatief bezig is. Gelukkig kan ik deze drie eigenschappen allemaal benutten bij We aRe Connected als projectmanager.

Plannen is mijn specialiteit en je zal mij niet snel tegenkomen zonder agenda of kleurrijke post-it briefjes. Ik ben absoluut geen ochtendpersoon, tot ik mij begin te storten in mijn werk. Aan elk project begin ik met superveel enthousiasme en wil het dan ook tot een zo goed mogelijk einde brengen.

Ik vlieg soms van de ene opdracht op de andere, maar dat is juist wat mij gemotiveerd houdt. Ik ben zeker en vast geen geschikte persoon voor bandwerk te doen. Geef mij maar afwisseling en een leuke werksfeer zoals hier, en je zal mij altijd met een glimlach tegenkomen!

Nigel Heusdens

Nigel Heusdens

Freelance cameraman/monteur

Sinds ik begonnen ben met video, is het alleen maar bergop gegaan. Ik heb een heleboel kansen gekregen, interessante mensen ontmoet, ervaringen uitgewisseld, aan grote projecten mogen meewerken… Alles om me te verdiepen in de wereld van televisie en video.

Ik ben een jong en ambitieus persoon en kan dus in veel omgevingen werken. Opgeven staat dan ook niet in mijn woordenboek!

Geïnteresseerd ?

BEN JE AL HELEMAAL OVERTUIGD OF HEB JE TOCH NOG ENKELE TWIJFELS? NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!
JE KAN JE VRAGEN AAN ONS STELLEN EN WE KUNNEN SAMEN BEKIJKEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.