Laten we even kennismaken

Het enthousiaste team van We aRe Connected staat altijd klaar om jou te kunnen helpen met je online moeilijkheden. Ieder van ons heeft zijn specialiteiten en door deze te combineren, kunnen wij jou een optimaal resultaat garanderen!

Benieuwd wie allemaal in ons team zit? Wij stellen onszelf heel graag even voor!

Ons team :

Dirk Voordeckers

Zaakvoerder & online producer

Ik ben de enthousiaste man achter We aRe Connected. Als ondernemer, techneut, computerliefhebber én cijferaar zoek ik met jou de beste manier om je business online te boosten.

Het bewijs van mijn passie voor alles wat er online te beleven valt? Mijn professionele en persoonlijke interesses vloeien voortdurend in elkaar over. Ik hou van video, muziek, film, grafisch design en IT. En die passies heb ik voluit geïntegreerd in We aRe Connected. Maar mijn ervaring en expertise bouwde ik niet alleen uit in mijn vrije uren. Al sinds 2010 beheer ik een internetplatform voor audio en video, en ik maak ook al jaren video’s voor bedrijven.

Mijn inlevingsvermogen is mijn grootste kracht binnen We aRe Connected. Ik ga in jouw schoenen én die van je klanten staan. Zo vertaal ik jullie verwachtingen naar de juiste onlinetools, die ik optimaal met elkaar verbind.

Frederick Lemmens

Webdesigner

Binnen We aRe Connected kan ik mijn ei kwijt op vlak van webdesign en grafisch ontwerp. Maar het draait voor mij niet enkel om het ontwikkelen van website’s, maar ook om het aanbieden van oplossingen naar klanten toe.

Niets is zo leuk om van een klant te horen dat een bepaalde functie binnen een website een geweldige oplossing biedt voor de klant! Ik probeer iedere klant steeds zo snel mogelijk verder te helpen met hun vraag en probleem.

Wanneer ik eens niet aan het werk ben en misschien wel geniet van toch dat beetje rust ben ik voornamelijk aan het genieten van een fietstocht door ons geweldige België of maak ik een uitstap met mijn Volkswagen Oldtimer.

Team We aRe Connected - Nigel

Nigel Heusdens

Video content creator / Webdesigner

Hoi! Ik ben Nigel Heusdens. Thuis noemen ze mij ook wel eens een creatief, multifunctioneel Zwitsers zakmes. Ik ben van heel wat verschillende markten thuis waaronder foto, video, grafisch design, webdesign, … Maar waar ik (volgens mijn omgeving) in uitblink is natuurlijk video. Bedrijfsvideo’s, social video’s, videoclips, … Ik hou er echt van om ze te maken, liefst heb ik dan ook alle touwtjes strak in handen.

Ik heb echt het geluk gehad dat ik van mijn hobby, mijn beroep kon maken.

Zelf vind ik van mezelf dat ik een jong, creatief en ambitieus persoon ben. Als ik een opdracht krijg, ga ik er volledig voor. Opgeven zal je dus ook niet snel terugvinden in mijn woordenboek. Met deze eigenschappen vul ik heel mooi mijn collega’s aan. Een tekstje voor op Facebook? Een passende titel voor een blog bericht? Een originele visual verzinnen voor een landingspagina? Een kapotte lamp vervangen op kantoor? Een idee ‘out of the blue’ of liever ‘out of the box”? Ik schiet graag ter hulp!

Word jij de volgende?

Ja?

Stuur dan een mailtje naar ons met wat meer informatie over jezelf. Wie weet schitter jij binnenkort hier ook op deze pagina. Tot binnenkort?

Geïnteresseerd ?

BEN JE AL HELEMAAL OVERTUIGD OF HEB JE TOCH NOG ENKELE TWIJFELS? NEEM GERUST CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!
JE KAN JE VRAGEN AAN ONS STELLEN EN WE KUNNEN SAMEN BEKIJKEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.