Website Word OpmerKelijk Geïnspireerd 2017

Website Word OpmerKelijk Geïnspireerd 2017

De opdracht was het maken van een website die het gevoel van (Word) OpmerKelijk (Geïnspireerd) uitstraalt en onderneemsters warm maakt voor de inschrijvingen. De website heeft een duidelijk vrouwelijke touch en komt warm en professioneel over. Hierbij is de huisstijl van OpmerKelijk steeds aangehouden en is de persoonlijke aanpak van Katlijn doorheen de hele site merkbaar door middel van foto’s en teksten.

Aangezien één van de hoofddoelen het creëren van een makkelijke inschrijvingsmodule was, is deze module dan ook met zorg en precisie uitgewerkt. Men kan inschrijven van één tot vier personen, waarbij de nodige velden verschijnen afhankelijk van de selectie. Ook zijn er gepersonaliseerde bevestigingsmails voor zowel ingeschreven personen als de organisatie aangemaakt.

Websitewwww.wordopmerkelijkgeïnspireerd.be

Projectbeschrijving

Klant:   OpmerKelijk
Locatie:  Beverlo-Beringen
Opdracht: Responsive website Word OpmerKelijk Geïnspireerd 2017
Aanlevering:   januari 2017
Programmeur:   Katrien Walczak

Word OpmerKelijk Geïnspireerd is een evenement voor vrouwelijke onderneemsters georganiseerd door Katlijn Voordeckers en Sofie Kenens van het Business Coaching kantoor OpmerKelijk. Door de sterke groei van het aantal deelneemsters en interesse voor evenement wilde zaakvoerster Katlijn voor de vierde editie een aparte website met inschrijvingsmodule.