Een overzichtje van testimonials .

Benieuwd naar anderen hun ervaring met ons? Bekijk dan zeker en vast onze testimonials!

Hans Gijbels – Bella Dita

Testimonial Bella Dita

Hans Gijbels, de steun en toeverlaat van zaakvoerster Stéphanie en man achter de schermen van het schoonheidsinstituut Bella Dita. Bella Dita specialiseert zich in gelaatsverzorgingen en biedt daarnaast allerhande schoonheidsbehandelingen aan voor nails, skin, body & make-up. Tijd voor een nieuwe start “Het jaar 2017 betekende een nieuwe start voor Bella Dita: de zaak was… Read more “Hans Gijbels – Bella Dita”

Paul Heyman – Heyman Reference

Paul Heyman, al meer dan 40 jaar staat hij aan het roer van zijn firma: Heyman Reference. Mensen die op de hoogte zijn van de laatste nieuwe technieken en die een mooie integratie willen van elektronische toestellen, zijn bij Heyman Reference op het juiste adres. De redder uit de nood “Wij zijn constant bezig met… Read more “Paul Heyman – Heyman Reference”

Katlijn Voordeckers – OpmerKelijk

Testimonial OpmerKelijk

Katlijn Voordeckers, de sterke dame achter OpmerKelijk. Met haar team focust ze zich op de branding en communicatie van haar klanten. Merken bedenken, versterken, trainen en verbinden is dan ook hun specialiteit. Krachtige video’s op maat “Ik wist dat Dirk heel goed was in het krachtig neerzetten van video’s. Toen ik mijn eerste evenement organiseerde… Read more “Katlijn Voordeckers – OpmerKelijk”

Lynn De Merlier – Goesting in Gezondheid & Lynn’s Granola

Testimonial Lynn De Merlier

Lynn De Merlier, een vrouw die graag bezig is met de gezondheid van mensen. Ze helpt dan ook graag mensen gezond leren leven en heeft haar eigen praktijk Goesting In Gezondheid waar ze als osteopaat helemaal haar ding kan doen. Maar ook haar zelfgemaakte granola, Lynn’s Granola, vallen bij heel wat mensen in de smaak.… Read more “Lynn De Merlier – Goesting in Gezondheid & Lynn’s Granola”

Nathalie Theys – Nooit Meer Op Dieet

Na de eerste afspraak met We aRe Connected wist ik dat het goed zat. Ik had geen ervaring met het maken van video’s en was zenuwachtig, maar Dirk begeleidde me erg goed. Je ziét gewoon dat er vanuit een passie gewerkt wordt. Ik ben dan ook heel tevreden over het resultaat, en dat meen ik… Read more “Nathalie Theys – Nooit Meer Op Dieet”