Communiceren is simpel, toch ?

Het gaat niet alleen om wat je zegt, maar ook hoé je het zegt en toont. Je mag dan wel het meest geweldige nieuwtje aan te kondigen hebben, als je het niet in een mooie tekst giet, gaan veel mensen halfweg afhaken. En waar ga je communiceren? Je website? Je klanten surfen daar niet dagelijks naar… Waarom stuur je geen nieuwsbrieven uit met bijvoorbeeld wekelijkse updates? Je kan je nieuwsbrief zelfs vergezellen met vlogs om eens wat anders te doen!

We aRe Connected kan jou helpen te communiceren op een goede manier naar jouw doelgroep en klanten toe.

Copywriting .

Hoe je iets verwoord, heeft een heel grote invloed of mensen het interessant vinden of niet. Dit geldt niet enkel voor op je website, maar ook voor je sociale media, je blog, nieuwsbrieven… Noem maar op!

Wij kunnen jou helpen met het schrijven van je teksten, je toon en stijl van de teksten helpen bepalen en toekomstadvies geven.

Nieuwsbrief .

Een nieuwsbrief is de ideale manier om je volgers up-to-date te houden over de laatste nieuwtjes en aankondigingen. Echter moet je wel met heel veel dingen rekening houden door de nieuwe GDPR-wetgeving.

Wij kunnen jou helpen met het opstellen van mooie, succesvolle nieuwsbrieven én willen we jou heel graag informeren over de GDPR.

Vlog .

Vloggen, het is een vak apart… Toch is het de moeite waard om er eens over na te denken. Mensen bekijken nu eenmaal liever een filmpje dan een alinea tekst te lezen. Maar hoe begin je daar nu aan?

Wij helpen jou met een planning uit te werken samen met jou, onder andere aangevuld met de nodige actiepunten. Zo kan jij zorgen voor een mooie reeks vlogs.

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Niet enkel de communicatie is belangrijk! Ook de online presentatie en het connecteren mag niet vergeten worden.

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?