Jouw nieuwsbrief, heet van de naald !

Maak je al gebruik van nieuwsbrieven, of ben je eraan aan het denken om daar mee te beginnen? En hoe zorg je ervoor dat de lezers van je nieuwsbrief de mail effectief openen en liefst ook nog geïnteresseerd genoeg geraken om verder te klikken op de links in je mail? En hoe zit dat nu trouwens met die wetgeving rond GDPR (General Data Protection Regulation), ook wel bekend als Algemene Verordening Gegevensbescherming?

We aRe Connected heeft ervaring met het opstellen van zo’n nieuwsbrief en gebruikt moderne up-to-date systemen om van je nieuwsbrief een succes te maken, mede ook dankzij onder andere mooie, vlotte teksten. Ook informeren we jou heel graag over wat wel en niet mag met deze wetgeving zodat jij zorgeloos je nieuwtjes kan delen met je lezers!

Geïnteresseerd geraakt in een nieuwsbrief? Of heb je nog enkele vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Benieuwd naar wat wij al gerealiseerd hebben ?

Laat in het communiceren geen kansen liggen !

Je wil natuurlijk dat je nieuwsbrieven er zo leuk mogelijk uit zien. Onder andere de teksten zijn heel belangrijk, zij bepalen of de hele nieuwsbrief wordt gelezen of niet. Een video is altijd iets interessanter dan tekst, mensen zijn vrij lui en kijken liever naar iets visueel dan een pagina tekst. Al eens aan een vlog gedacht?

Je nieuwsbrieven mogen dan wel in orde zijn, maar ook de rest van je communicatie is heel belangrijk! Zijn deze tools ook bij jou optimaal verbonden?

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?

Overtuigd ?

Ben je al helemaal overtuigd of heb je toch nog enkele twijfels? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!
Je kan je vragen aan ons stellen en we kunnen samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.