Sta jij haarscherp in beeld ?

Al aan gedacht om te beginnen vloggen – ook wel bekend als video-bloggen? Maar hoe begin je daar nu aan? En wat moet je allemaal zeggen? Hoe steek je nu zoiets in elkaar? Je wil dat mensen dat kunnen volgen in je nieuwsbrieven, op je sociale media, website

We aRe Connected ondersteunt jou in je vlog-proces. Wij helpen jou met een planning uit te werken samen met jou, onder andere aangevuld met de nodige actiepunten. Zo weet jij wanneer jij wat moet doen van begin tot einde en zet je een mooie reeks video’s paraat voor je klanten!

Geïnteresseerd geraakt in vloggen? Of heb je nog enkele vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Benieuwd naar wat wij al gerealiseerd hebben ?

Laat in het communiceren geen kansen liggen !

Je wil je vlogs zo goed mogelijk maken. Daarom is voorbereiding key met een goed, duidelijk script. Vervolgens wil je je klanten uiteraard op de hoogte brengen o.a. met een nieuwsbrief.

Je bent misschien al een kei in vloggen, maar ook de rest van je communicatie is heel belangrijk! Zijn deze tools ook bij jou optimaal verbonden?

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?

Overtuigd ?

Ben je al helemaal overtuigd of heb je toch nog enkele twijfels? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!
Je kan je vragen aan ons stellen en we kunnen samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.