Laat geen kansen liggen in het connecteren met je klanten !

Naar wat is jouw doelgroep op zoek op het internet? En wat exact moet jij doen om op hun pad te komen en hen te overtuigen dat jij de persoon bent die hen kan helpen?

We aRe Connected helpt jou met het online connecteren van je business met jouw potentiële klanten. Connecteren met je klanten is mogelijk via campagnes op sociale media en op Google om je website te boosten, maar ook op een organische manier is het mogelijk om veel mensen uit je doelgroep te bereiken.

Social media support .

Op social media heb je al een aantal mensen die je volgen: vrienden, familie, je eerste klanten… Maar je wil ook graag potentiële klanten bereiken en liefst van al hun interesse opwekken? Door middel van een communicatieplan kunnen wij jou daarbij helpen!

Online strategie support .

Niet alleen social media, maar ook Google speelt een grote factor of mensen jouw business online kunnen terugvinden. Je wil meteen bovenaan de pagina verschijnen als mensen een oplossing voor hun probleem zoeken waarbij jij kan helpen.

Wat dacht je van samen met ons een online marketingstrategie te creëren? Zo kunnen wij jouw zaak mee naar succes te leiden.

SEO .

Niet alles hoeft via campagnes te verlopen. Via teksten met een goede SEO, bereik je ook al heel veel mensen. Een goede SEO is goed voor zowel betalend als organisch verschijnen in de zoekresultaten. Google beloont je daar namelijk voor.

Door middel van technische en tekstuele ondersteuning zorgen wij dat je website optimaal gevonden wordt in zoekmachines!

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Niet enkel het connecteren is belangrijk! Ook het de online presentatie en communiceren mag niet vergeten worden.

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?