Waar is iedereen op social media te vinden ?

Je doelpubliek op social media bereiken is niet simpel. Wat willen zij precies weten? Hoe bereik je nieuwe mensen? Hoe creëer je interactie met je volgers?

Het onderhouden van je social media vereist knowhow, daarom is een communicatieplan is een uitstekend middel om je te helpen. Hoe meer volgens en interactie op je sociale media, hoe meer mensen je door kan sturen naar je website!

We aRe Connected kan jou helpen met een communicatieplan. Maandelijks stellen we samen met jou een concreet plan op waarin doelen worden opgesteld voor je social media-pagina’s. We analyseren de resultaten en stellen later bij indien nodig. Ook helpen we je bij het bepalen van de toon en stijl van je berichten en krijg je daarna een uitgebreid toekomstadvies. Kortom: je zal daarna helemaal klaar zijn om er zelf voor te gaan.

Geïnteresseerd geraakt in een communicatieplan? Of heb je nog enkele vragen?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Benieuwd naar wat wij al gerealiseerd hebben ?

Laat in het connecteren geen kansen liggen !

Je wil dat je volgers ook hun weg vinden naar je website! Dit door middel van je social media, maar ook via Search Engine Advertising of gewoon organisch via goede SEO-teksten.

Je social media mag dan wel in orde zijn, maar ook de rest van het connecteren met je klanten is belangrijk! Zijn deze tools ook bij jou optimaal verbonden?

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?

Overtuigd ?

Ben je al helemaal overtuigd of heb je toch nog enkele twijfels? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!
Je kan je vragen aan ons stellen en we kunnen samen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.