Laat zien wie je bent met je presentatie !

Je website, jouw online versie van je zaak. Mensen met een probleem Googlen naar een oplossing en komen jou tegen. Blijven ze hangen wanneer ze op de naam van je site klikken? Wat is hun indruk van jouw zaak?

Een eerste indruk blijft hangen. Trek je niet onmiddellijk de aandacht van je bezoeker, dan ben je hen waarschijnlijk kwijt.

We aRe Connected wil jou ondersteunen bij je presentatie. En je presentatie bestaat uit verschillende delen, namelijk website, foto’s en eventueel een video.

Webdesign .

Met een mooie website die goed is opgebouwd, trek je veel aandacht. Mensen zijn geïnteresseerd en blijven langer hangen en neuzen meer rond. Met behulp van goede teksten, mooie foto’s of een video stel jij je zaak voor. Dat is wat je wil, toch?

Video .

Je wil graag alles vertellen over je zaak, tot in de kleinste details. Maar waarom laat je het niet gewoon zien? Met een video krijg je zo veel meer getoond dan dat je met woorden uitgelegd krijgt.

Fotoreportage

Fotoreportage .

Je wil zo graag je website opfleuren of je sociale media updaten, maar je krijgt met je smartphone geen mooie foto’s getrokken? En stockfoto’s zijn ook niet zo geweldig… Wat dacht je van een leuke fotoreportage? Wij leggen mooi in beeld wat jij visueel wil vertellen!

Presenteren → Connecteren → Communiceren .

Niet enkel de online presentatie is belangrijk! Ook het connecteren en communiceren mag niet vergeten worden.

Is je websitestructuur duidelijk genoeg om je video mooi te presenteren? Denk je eraan om je online media te vergezellen met mooie foto’s?

We koppelen je video aan je social media en boosten deze aan het juiste doelpubliek zodat je geconnecteerd wordt met de juiste klanten.

Wat dacht je van je nieuwsbrief te vergezellen van deze mooie video en er een leuke blog op maat bij te schrijven?